top of page

WERKZAAMHEDEN

Er zijn veel werkzaamheden die Stukadoorsbedrijf voor u kan uitvoeren, Hieronder een aantal werkzaamheden om u een idee te geven.

Vraag gerust om een offerte op maat. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

SCHILDER STUCWERK

Stukadoorsbedrijf Deventer brengt een dunne laag stucwerk op uw wanden en plafonds aangebracht. Vervolgens wordt het stucwerk glad en strak gepleisterd. Zo wordt een luxe en ruimtelijke uitstraling van uw leefomgeving gecreëerd.  Het stucwerk droogt niet egaal wit op, daarom dient het nog afgewerkt te worden met sauswerk. Het stucwerk zorgt voor vochtregulering in de betreffende ruimte: het vocht wordt opgenomen en afgegeven.

 

BEHANGKLAAR STUCWERK

Dit is een variant op sausklaar stucwerk. Uw wanden worden afgewerkt tot een vlakke ondergrond. Vervolgens kunnen zij afgewerkt worden met behang, sierpleister of spackspuiten. Deze afwerking is voordeliger dan de sausklaar variant.
 

GLAD PLEISTERWERK

Glad pleisterwerk is aan te brengen op schoon metselwerk, gipsplaten, oud stucwerk en gestructureerde muren.

 

RAAPWERK

Wanneer er sprake is van scheve muren die recht getrokken moeten worden, kunt u raapwerk toepassen. Hierbij wordt een betrekkelijk dikke laag gips of cementmortel aangebracht op uw ruwe wanden en/of plafonds en zo worden deze haaks en loodrecht gemaakt. Het eindresultaat is een mooie gladde ondergrond.
 Doordat het haaks en loodrecht wordt afgewerkt, kunnen tegels strak gelijmd worden. Zo komt een prachtige afwerking tot stand.

Andere mogelijkheden om het af te werken zijn pleisterwerk, sierpleister, behang en schilderwerk.

 

SIERPLEISTER

Sierpleister is pleisterwerk dat vooral decoratief is. Zo kan er een bepaalde sfeer gecreëerd worden. Indeling van sierpleisters is naar korrelgrootte: fijn, middel of grof.

BETONLOOK

Betonlook stucwerk is een manier van afwerken die momenteel erg populair is. Dit stucwerk is een unieke afwerking van uw vloeren en/of wanden en is stijlvol, modern, industrieel, robuust en prachtig te combineren bij strakke witte wanden. Betonlook kan toegepast worden in het toilet, op vloeren, in douches, in keukens, op openhaarden en op vrijwel alle andere wanden. Stucwerk in de vorm van betonlook is enorm hard en is niet gevoelig voor bacteriën en schimmels. Daarbij is deze afwerking kleurvast (beschikbaar in alle kleuren). De voordelen van een betonlook afwerking op een rijtje:

  • Waterafstotend

  • Slijtvast

  • Onderhoudsvrij

  • Naadloos

bottom of page